Πώς θα διαλέξεις σωστή βαλίτσα για το ταξίδι σου!

pws na epilexete valitsa

Ακριβό ή φθηνό; Κομψό ή πρακτικό; Ακολουθήστε τους συμβουλές μας και δεν θα έχετε πρόβλημα με την βαλίτσα σας!

1. Αν πρόκειται για διακοπές με την οικογένειa, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο μέγεθος! Επιλέγοντας το μέγεθος της βαλίτσας, να έχετε στο νου σας ότι η μέση οικογένεια από 3 άτομα δεν χρειάζεται να αγοράσεi πολλές και μικρές… Η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε μια μεγάλη και μια πιο μικρή.

2. Όταν αγοράζετε μια βαλίτσα, να δείτε αν είναι δυνατόν να αυξήσετε τον όγκο της με την αλλαγή των κουμπιών ή των φερμουάρ. Συνήθως, οι περισσότεροι ταξιδιώτες πάνε για διακοπές με μια μικρή βαλίτσα και φεύγοντας, δεν ξέρουν που να βάλουν τα δώρα, αναμνηστικά και άλλα πράγματα, που αγόρασαν.

3. Δώστε σημασία στις τσέπες! Διαλέξτε αποσκευές με πολλαπλές εξωτερικές τσέπες και θήκες για τις βασικές ανάγκες. Είναι πολύ βολικό, ειδικά αν έχετε να περάσετε μερικές ώρες στο αεροδρόμιο!

4. Άλλη βαλίτσα θα πάρετε αν ταξιδέψετε με το τρένο και άλλη με αεροπλάνο! Σε χερσαίες μεταφορές το πιο σημαντικό είναι να χωράει το σακβουαγιάζ σας κάτω από το κάθισμα. Όταν ταξιδεύετε στο αεροσκάφος, το βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι η ασφάλεια και οι καλές κλειδαριές στην αποσκευή.

5. Μην διαλέγετε βαλίτσες σε ανοιχτά χρώματα. Είναι όμορφες, άλλα καθόλου πρακτικές! Μετά από το δεύτερο ταξίδι θα γίνουν βρώμικες! Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα μαύρο ή σκούρο γκρι σακβουαγιάζ. Αν θέλετε να διαφοροποιηθεί η αποσκευή σας από το πλήθος, επιλέξτε μια με σχέδιο – δεν θα φαίνεται ούτε η βρωμιά, ούτε οι λεκέδες πάνω της!

 

  ΠΗΓΗ : travelstyle.gr

Leave a Reply